Henning Olsen IS

Vi satt og lurte på om Henning Olsen hadde utsalg på fabrikken sin her i Kristiansand og jeg kom over et lite søkefelt hvor man kunne søke om støtte til arrangementer ol.
Naturlig vis søkte jeg til min egen fest 🙂     Emne: Produktstøtte

    # arrangement 
    Håkons Iskremfest
    # Dato
    hver dag
    # Sted
    Kristiansand
    # Deltagere
    1
    # Målgruppe
    Meg
    #Beskrivelse
    Jeg setter meg ned og spiser IS i solen

— og jeg fikk svar fra de 

Hei HåkonDet er ikke hver dag vi får denne type henvendelse, og vi gjør derfor et lite unntak for “regelen” for denne type iskremgaver.  Du kan komme å hente en kartong Kroneis Jordbær fredag 19 juli mellom klokken 9 og 11.30 i vår Ekspedisjon.  Denne er merket Håkon Yndestad.  Da ønsker vi deg et smakfullt og fint “ice-cream-moment” en dag når solen skinner (og det gjør hun jo hele tiden nå).

Ha en fortsatt fin sommer.

Hilsen Vivian

Smtp Hennig-Olsen <> skrev følgende den 10.07.2019, 11:24: —————–Jeg svarte så Endring i planene det var nok is til en litt større gruppe så Håkons isfest ble utvidet til phonero kundesenter .Vi takker for isgleden 😀

Leave a Comment